Gillastugan Blekingehytten Patruljehytten GillastuganGillastugan
Vild natur - Tæt på
Hvad er det?
Hvor meget?
Hvornår ledigt?
Hvor er det?
Aktiviteter
Omkring Gillastugan
Information
Praktiske Oplysninger
Virtuelt Besøg
Billeder
Links
Kontakt


Lejrpladserne

Götland

Lige nord for Huset ligger denne åbne lejrplads. Hvis I lejer Huset har i automatisk denne lejrplads med. Her kan I lave aktiviteter. På et hjørne af Götland ligger den store lejrbålsplads.

SmålandSmåland

Går man videre op af stien nord for Huset kommer man til Småland. En stor flad lejrplads med plads til 10-12 telte. Grunden ligger helt op til skoven. I hjørnet går stien mod Skæret.

Dalarna

Helt oppe i det nord-vestlige hjørne ligger Dalarna. En dejlig ugeneret grund med plads til 8-10 telte. Tæt på vejen til Skæret og lige nedenfor bakken ligger toiletbygningen og alle de andre faciliteter.

Æbletræet ved søenKonga

I det nord-østlige hjørne ligger en lille lækker lejrplads i flere niveauer. Lejrpladsen ligger langt væk fra de andre grupper. Ideel til en lille gruppe med to patruljer. På vej op til Konga kommer man forbi det gamle æbletræ som står tæt ved søen..

Skåne

Skåne er en mellemstor, flad, skyggefuld lejrplads, hvor op til ca. 35 spejdere kan ligge. Grunden er centralt beliggende, tæt på toiletbygningen og raftegården. Skåne ligger tæt på Patruljehytten. Ønsker man mulighed for at gå ind, er det oplagt at leje Patruljehytten og Skåne sammen.

Halland

Halland er en mellemstor, flad lejrplads, skyggefuld og omkranset af træer. Den er en af de lejrpladser, der ligger længst væk fra toiletbygningen. Til gengæld er den nabo til shelteren, som er oplagt at benytte sammen med Halland. Der kan være op til 40 spejdere på grunden.

Blekinge

Blekinge er den største grund, der findes på Gillastugan. Her kan være op til 125 spejdere. Grunden er niveaudelt i flere plateauer og er lys og åben. Det er muligt at lave en gruppelejr på den samme lejrplads, uden alle skal ligge helt op af hinanden. Fra den fjerne ende er der en god gåtur til toiletbygningen. Fra Blekinge er der ikke langt til Shelteren, som med fordel kan benyttes sammen med denne lejrplads.

Bornholm

Bornholm er den ideelle lejrplads for store grupper med mange små deltagere. Der kan ligge op til 100 spejdere på grunden, som ligger bekvemt i nærheden af toiletbygningen. Grunden er niveaudelt, lys og åben og skrånende i den nordlige ende. Bornholm ligger tæt på Patruljehytten. Ønsker man mulighed for at gå ind, og er man mange, er det oplagt at leje Patruljehytten og Bornholm sammen.

Ertholmene

På et lille hjørne af Bornholm ligger Ertholmene. En lille lejrplads med plads til ca. 5 telte. Pladsen er omkrandset af små træer som i de næste år isolerer pladsen.

  Udlejning:
Stine Enevoldsen - (+45) 3168 8818