Gillastugan Blekingehytten Patruljehytten GillastuganGillastugan
Vild natur - Tæt på
Hvad er det?
Hvor meget?
Hvornår ledigt?
Hvor er det?
Aktiviteter
Omkring Gillastugan
Information
Praktiske Oplysninger
Virtuelt Besøg
Billeder
Links
Kontakt


Udlejningsbetingelser 

Bestilling

Spejdere kan reservere op til 1 år i forvejen. Dvs. at et lejemål som starter 4 april 2000 kan bestilles 4 april 1999. Hvis flere ønsker at reservere den samme weekend bliver der trukket lod dog har lejere, der kom i samme periode året før, en fortrinsret. Vi kan ikke administrere at have bestillinger liggende i flere måneder. Men hvis man vil lægge billet ind på en bestemt weekend kan man sende et brev (eller e-mail) med bestillingen 14 dage før 1 års dagen.

Andre (ikke-spejdere) kan bestille op til 9 måneder i forvejen efter samme regler.

Skoler (folkeskoler og efterskoler) kan på hverdage bestille op til 1 år i forvejen. Dette gælder ikke for sommerferien (normalt uge 26-31).

Hvis du ringer (og der er ledigt) mindre end 8 uger før lejemålet tager vi stilling til specielle aftaler i det enkelte tilfælde.

Hvis du kun ønsker at leje nogle timer på en hverdag, så ring efter prisen.

Varighed

Lejrmål starter kl. 13 på ankomstdagen og slutter kl. 12 på afrejsedagen.

Weekend: Huset skal lejes for min. to nætter i forbindelse med weekender dvs. vi lejer kun fredag til søndag (man kan godt leje f.eks. torsdag til mandag eller torsdag til lørdag).

Hverdag: På hverdage er det muligt at leje Huset for een overnatning.

Sommerferie: I sommerferien (så cirka uge 26-31) kan Huset kun lejes lørdag til lørdag. Patruljehytten og Blekingehytten lejer vi normalt også kun ud lørdag til lørdag (i sommerferien).

Betaling

For bygninger (Huset, Patruljehytten og Blekingehytten):

  • 20% af lejen (min. 200 kr.) betales forud senest 10 dage efter aftaledato. Forudbetalingen dækker vores administrationsudgifter og tilbagebetales ikke ved en evt. afbestilling.
  • Den resterende leje betales senest 1 måned før udlejningsstart. Ved evt. afbestilling efter restbeløbets forfaldsdato betales den fulde lejepris.

Lejrpladser og shelter betales senest 14 dage efter brug. De præcise datoer står på kontrakten.

Betaling til:
Bank: Reg.nr. 9541, Konto 0006537111
IBAN: DK4330000006537111
SWIFT-BIC: DABADKKK

Vi fremsender elektronisk faktura hvis vi bliver bedt om det.

Ingen automatisk genbestilling:

Vi kan ikke administrere automatisk genbestilling. Vi kan ikke holde rede i om det er uge x, tredje weekend i januar eller den weekend der indeholder den anden lørdag. Derfor er det nødvendigt selv at genbestille hvis man gerne vil have den samme weekend næste år.

Siden er sidst ændret 12. juli 2016

  Udlejning:
Stine Enevoldsen - (+45) 3168 8818